10 неща, които жените не искат да знаем за тях

21.03.2015, 16:34

Но ние сме хитри и ги знаем

   
 
10 неща, които жените не искат да знаем за тях

Жените са прекрасни същества и са тъпкани с тайни. Те обичат да създават илюзии около себе си, с които да омайват околните. Реално обаче мацките са точно толкова обикновени човешки същества, колкото са и мъжете.

Въпреки че вашата приятелка най-вероятно твърди, че ви казва истината, истината и само истината, трябва да знаете, че това просто не е вярно. Има неща, които мъжете никога няма да разберем. Някои от тях обаче е редно да се знаят, защото, научавайки ги, всички вие ще осъзнаете, че сте били прави, но жените просто не са искали да си го признаят.

Вижте няколко тайни неща, които жените от поколения крият от мъжете, но от днес и да ги крият, ще е излишно, тъй като вече всички ще ги знаем.

1. Колко струват НАИСТИНА нещата, които си купуват

Да, жените непрекъснато ни мрънкат, че харчим пари за глупости, при това скъпи глупости - коли, игри, разни други джаджи и т.н. Истината обаче е, че и техните вещи, дрехи и какви ли не други важни за купуване неща, не са никак евтини. Ние само така си мислим, защото такава информация получаваме.

2. Ходенето на високи токчета причинява болки и то сериозни

Повечето жени са луди по обувките, особено по тези с високи токове. И въпреки че прекрасно осъзнават, че е къде-къде по-приятно да ходиш на обувки, които са ти удобни, а не просто "красиви", жените продължават да "токат" и да си кривят глезените. Те казват, че не им е проблем да ходят на високи токчета, но после ви молят да им масажирате крачетата. Случайност? Не мислим!

3. Вървят след нас и оправят

Може би смятате, че сте постъпили много сладко като сте оправили леглото? Да, само че знаете ли, че половинката ви след това минава и го "оправя" пак. Жените обичат да вършат разни неща по техен си начин и когато мъжете се осмелят да пипнат нещо, жените после тихичко минават и го правят "както трябва".

4. Космати са

Да, космати са, макар че се опитват да скрият този факт. Ще ви кажем нещо много важно, приятели: където мъжете имат косми, там имат и жените. Помислете върху това.

5. За колко време се приготвят

Представете си процеса по приготвянето на една жена: изкъпване, подсушаване, подхранване, сушене на косата, изправяне на косата, гримиране и най-страшното - избиране на дрехи. Но винаги ви казват, че "ей сега" ще са готови. Митът за петте минути отдавна е разбит, време е да осъзнаем, че цифрата може би е вярна, но по-скоро става дума за часове.

6. Казват абсолютно всичко на приятелките си

Абсолютно всичко. От момента, в който сте се запознали, нейните приятелки знаят всичко, което и мацката, с която се виждате знае за вас. Четат се смс-и, преглеждат се чатове, "разчитат" се знаци в поведението ви, споделят се всякакви лични неща, които можете да си представите. Приемете, че когато излизате с една жена, все едно излизате и с всичките ѝ приятелки.

7. Следят ни

Не, жените никога не биха си признали, че ни следят, но е факт. Докато се къпете, тя се е вкопчила в телефона ви (неслучайно вече има апарати, които се отключват с пръстови отпечатъци). Случайно сте се изпуснали и сте казали паролата си за Facebook или пощата? Бъдете сигурни, че я използва регулярно, за да види дали не си пишете с "някакви".

8. Тайно ни променят

Ние изобщо нито разбираме, нито осъзнаваме, но истината е, че всяка жена, с която се сближим и започнем да излизаме сериозно, ни променя по някакъв начин. Разбира се, това зависи и от самия мъж и от това дали е склонен да приема нови неща лично за себе си.

9. Всички жени мислят дългосрочно

Може и да се правят на луди глави, вятърничави и че уж не ги интересува дали ще имат деца и т.н., но истината е, че всяка жена, която се влюби или просто увлече по някого, веднага започва мислено да изгражда бъдещето си с него. Това не значи, че жените са маниачки, които само се чудят как да оплетат някой мъж и да го излъжат да се ожени за тях. Дългосрочното мислене им е генетически заложено и трудно могат да се преборят с него.

10. Страх ги е да не останат сами

Правят се на независими, силни и самодостатъчни, но истината е, че не искат да са сами, особено с увеличаването на възрастта. Затова, пичове, създавайте чувство за сигурност на своята половинка, за да е щастлива и да ви прави хубави свир... соленки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ