10 места, които ви задължават да правите секс

31.10.2020, 14:00

Само в спалнята е скучно

   
 
10 места, които ви задължават да правите секс

Всички обичаме да правим секс, но също толкова много обичаме и разнообразието в секса. Което включва не само различните пози, но и различните места, които предполагат малко усамотение с половинката ни.

Понякога дръзкото и смело решение да напуснем комфортната си зона може да стимулира връзката ни, внасяйки и порция свежест в отношенията с любимия човек.

Не се страхувайте да експериментирате, защото възможностите са необятно много. Трябва само малко креативност и фантазия!

Предлагаме ви десет места, които предполагат да захвърлите дрехи и да се отдадете на страст.

В киното

Изберете място на задните редове и час, когато киното ще бъде полупразно. Например - в ранния следобед. В тъмнината на залата едва ли някой ще ви забележи, ако изобщо има някой друг, а силният звук от прожекцията ви позволява да крещите повече, отколкото бихте го направили на друго обществено място.

На мечешка кожа пред камината

Тук вече ще ви трябват мечешка кожа и камина, както се подразбира. Разпалете огън в разгара на зимата, отворете бутилка вино и се усамотете с половинката си. Има нещо особено в това да се разположите върху нещо, което някога е било жива, голяма и страшна мечка, за да правите любов.

На лодка

Ако нямате такава, наемете си. Хвърлете котва на някое усамотено място и се радвайте на слънцето, докато сте напълно необезпокоявани. Останалото вече е ясно, а приятният звук на вълните и лекото поклащане на лодката ще направят преживяването още по-хубаво.

В офиса

Изчакайте шефовете, колегите и чистачите да си тръгнат, хвърлете сакото си върху камерата и го направете! Но бъдете внимателни. Няма нищо по-лошо от това да ви хванат на калъп на работното място.

1514505

По време на парти върху покрива

Независимо дали живеете в големия град или не, най-вероятно имате достъп до някой друг покрив. А следователно - и до някое друго парти. Заведете партньорката си на някое скришно място и го направете, докато същевременно се любовате на гледката от покрива.

В детската си спалня

Вероятно родителите ви все още живеят там, поради което бъдете тихи, докато го правите. Детската стая най-вероятно е било мястото, където често сте фантазирали за жени, които нямате, поради което би било освежаващо най-сетне да свършите някаква работа там.

На музикален фестивал

Вероятно вече носите малко дрехи - или поне приятелката ви, тъй че защо да не се възползвате от слънцето, страстите и хубавите емоции, които летните фестивали ви предлагат? Окуражете дамата си да се промъкнете на усамотено място и си поиграйте един с друг, докато любимата ви банда свири на сцената.

1514503

В апартамента на някой приятел

Независимо дали сте само на гости или сте поканен да гледате домашния любимец, докато вашият приятел е на почивка, всичкото това празно пространство просто ви задължава да се отдадете на страст. Получавате допълнителен респект, ако го направите, докато той/тя все още си е вкъщи.

ИКЕА

Никога ли не сте си го мислили, докато виждате всички тези празни легла там? Тук предизвикателството е да изберете такъв момент, че да не бъдете хванати. Пожелаваме ви успех!

В самолета

Ако някога сте пътували със самолет, няма как тази фантазия да не е минавала през ума. Тоалетните в самолета се заключват, което ви позволява усамотение. Внимавайте обаче с шума, освен ако не искате целият пътнически екипаж да ви гледа под вежди до края на полета.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ