10 лъжи, на които повярвахме заради порното

19.08.2021, 13:00

Доста сме наивни

   
 
10 лъжи, на които повярвахме заради порното

Шансът да сте гледали порно, още преди да сте започнали своята активна сексуална кариера е, така да се каже, огромен. Уви, оказва се, че тази световна практика води до едно всеобщо и масово заблуждение. Всъщност не едно, а 10. Порното в световен мащаб ни лъже за няколко особено важни неща и сега смятаме да ви обясним точно кои са те. Надяваме се да не ви разстроим.

1. Пенисите ни са малки

Множество проучвания се занимават с това колко е средният членски размер на мъжете по света. Резултатите, разбира се, варират, но явно не важат за порно актьорите. Те, оказва се, са най-надарените мъже на света, което ни кара да се натъжаваме, а също така да натъжаваме и нашите жени. Уви.

2. Всички пениси са обрязани

Това е една безочлива и, бихме казали, отвратителна лъжа. Не всички мъже са обрязани и не всички жени са гладко избръснати отдолу.

3. Жените получават по няколко оргазма винаги, когато правят секс

Всъщност някои жени изобщо не свършват по време на акта. ШОК! БОМБА! САМО В DIV.BG! Съжаляваме, пичове, но ако все още вярвате, че мацките се скъсват от оргазми винаги, значи или сте изключително доверчиви, или просто сте глупави. С времето и трупането на опит ще разберте каква е сухата истина.

4. Аналният секс не изисква никаква подготовка

Според порното, за да има приятен и за двамата (тримата или колкото са там) участници анален секс, единственото, което е необходимо, е жената да се надупи, а мъжът да я промуши. Всички хора, които имат опит в тоз тип секс, знаят, че това изобщо не е така, да не кажем, че е долна лъжа и измама.

5. Мъжете нямат косми по тялото

Особено по задника. Уви, в порно филмите всички мъже са с аполонови тела, огромни членове и нито косъм по тялото. ЛЪЖЦИ!

1660124

6. Женското изпразване се случва редовно

Твърди се, че женската еякулация не е точно като във филмите, даже си е малко режисирана. Да, жените се подмокрят, някои дори много, но този тип изхвърляне си е чисто и просто постановка. Сори.

7. Жените крещят като разпрани

Искаме само да ви светнем, че ако една жена крещи и мучи като мацките в порно филмите, то значи нещо не е наред. Истинският секс звучи, изглежда и се чувства съвсем различно от кадрите в порно филмите.

8. Колкото е по-трудна позата, толкова е по-як сексът

Порно звездите винаги са доста добре сложени физически, защото тренират и поддържат телата си. Затова и за тях изобщо не е проблем да се огънат на 24, за да проникнат в някоя засукана мадама. Вие тренирате ли редовно? Не. Тогава не се пънете прекалено много.

9. Презервативите не съществуват

Нали се сещате как още от юношеска възраст на младежите се обяснява колко е важно да се използват предпазни средства. Именно в тези години въпросните младежи откриват порното. Там обаче няма кондоми. Нищо няма. Е, обяснете ни как тези крехки и объркани души ще решат кой е прав. Едното им го говорят досадни родители. А другото го дават по телевизията...

10. Мъжът може да свърши където си поиска

Върху гърба на мадамата? Разбира се. По лицето? Много ясно! Според порно режисьорите, мъжете могат да се изпразнят където си поискат, а жените нямат търпение да им угодят. Уви, истината е доста по-неприятна и обикновено включва категоричен отказ за цапане на жената. Освен ако не сте си намерили добра и разбрана мадама, която няма проблем да ви достави кеф. Браво.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ