10 знака, че сте мъж под чехъл с гадже тип "Пиявица"

30.03.2016, 10:00

Тъжна история, пичове

   
 
10 знака, че сте мъж под чехъл с гадже тип "Пиявица"

Няма начин да не сте виждали класическата ситуация, в която ваш приятел - много готин, умен и забавен, си намери гадже, което само за няколко месеца така го смачква и променя, че вече или не можете изобщо да му видите очите, или винаги е залепен до нея. Гаджетата-пиявици са често срещан вид, само че вината не е в тях. Виновни са мъжете, които разрешават на жената до тях да контролира живота им.

Ако се чудите дали и вие не сте под чехъл, защото приятелите ви вече много често ви се подиграват, по-добре вижте 10 признака, че жената до вас тотално ви контролира.

1. Излизането с приятели изисква нейното разрешение

Тя всеки път се мръщи, когато ѝ кажете, че ще излизате с приятелите си. Постепенно сте разредили срещите, да не кажем, че направо сте ги спрели. Доста безгръбначна постъпка. Този знак е красноречив, но нещата не се изчерпват само с него.

2. Взима решенията вместо вас

Чудите се как се е стигнало дотам, нали? Вие вече взимате само дребни решения, всичко останало е в ръцете на вашата приятелка. Тя решава къде ще ходите, кога ще ходите и кой ще идва с вас.

3. Имате общ имейл, Skype, Facebook

Това е толкова жалка ситуация, че няма накъде повече. Публична загуба на независимост и лично пространство, която натъжава вашите приятели. Да, ясно е, че при сериозните връзки се правят определени компромиси, но всичко си има някакви граници.

4. Тръгвате си, когато тя каже

Едно време вие решавахте кога да си тръгнете, а сега чакате знак от Нея. Когато тя каже "Хайде", вие взимате якетата, измисляте някакво нелепо извинение пред приятелите си и изчезвате. А след вас те само поклащат глави, изпаднали в съжаление.

5. Социалното ви общуване се променя

По мистериозен начин старата ви приятелска компания е заместена от приятелите на вашето гадже. Не е ок да излизате с предишните си авери, но с нейните може. Този знак е много важен и не бива да го пропускате.

6. Непрекъснато ви води на някакви събития

Не защото ви интересуват или са ви важни, а защото тя има нужда от придружител. За да не скучае, за да не се изложи или просто за да сте ѝ подръка и да не се чуди какво правите без нея.

7. Непрекъснато се притеснявате за нейната реакция

Изключително важен знак - ако всеки път, щом се случи нещо (добро или лошо), вие си представяте каква би била нейната реакция, имаме новина за вас: вие не само сте под чехъл, ами и тотално сте смачкани от него.

8. Приятелите ви вече не ви търсят

В началото са ви звъняли като едно време. После позвъняванията са се разредили. А днес вече никой не ви се обажда. Просто им е омръзнало да чуват отказите ви, придружени с глупави оправдания. Всички знаят как се казва истинската причина.

9. Нещата, които преди сте имали свободно, днес приемате като победа

Изпивате 4 бири и гледате цял мач без тя да ви каже нищо и това ви носи щастие? Ужас!

10. Вече не сте интересни, забавни и желани

Контролът, който половинката ви упражнява върху вас, е изцедил живителните ви сили до такава степен, че сте се превърнали в бледо копие на себе си. Вземете се в ръце и бягайте докато е време. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ