10 звездни разказа на тема "Истината за първия секс"

19.11.2015, 10:15

Как известните са изгубили девствеността си

   
 
10 звездни разказа на тема "Истината за първия секс"

И известните личности са хора. И те правят секс. Което автоматично означава, че и те са имали "първи път". Когато сме млади, повечето от нас мислят, че първият секс е нещо вълшебно (за жените) или поне приятно (за мъжете). В голяма част от случаите обаче се оказва, че или преживяването не искаш да го помниш, или е твърде кратко, за да остави каквито и да било впечатления.

Е, световноизвестните хора също имат срамни случки от първия им сексуален акт. За да не ни е тегаво само на нас, а и за да докажем, че никой не се е родил виртуоз в леглото, ще ви запознаем с разказите на няколко звезди на тема "Истината за първия секс".

Аштън Къчър

1599390

Той губи девствеността си на 18 години. "Бях в гората и беше ужасно. Беше с момичето, с което се бях запознал току-що и един приятел ме уреди. Всичко продължи няколко секунди. Беше много странно. Две години по-късно отново правих секс със същото момиче, за да ѝ докажа, че първият път е бил недоразумение и съм станал по-добър."

Парис Хилтън

1599393

Първия секс Парис преживява в луксозен хотел в Палм Спрингс на 15 години с малкия брат на Тори Спелинг - Ранди. Докато се мъчат да направят нещо, бабата на Парис нахлува в стаята и разваля купона.

Кейти Пери

1599387

Тя губи девствеността си на предната седалка на едно Volvo. Грам романтика няма.

Джони Деп

1599395

На едва 13-годишна възраст Джони прави секс за първи път на задната седлка на автомобил. Това се случва, докато Деп членува в групата The Flame. Да живеят щедрите групита!

Джесика Симпсън

1599389

Тя твърди, че е останала девствена до сватбата си с вече бившия ѝ съпруг Ник. Тогава блондинката е на 22 години.

Джейсън Сийгъл

1599391

"Научих се да свиря на пиано, за да свалям мацки. Първото нещо, което направих, когато свирех достатъчно добре, беше да намеря някое не чак толкова умно момиче. Казах ѝ, че аз съм написал песента "Your Song" на Елтън Джон. Казах ѝ, че съм я написал за нея. И после вече не бях девствен."

Тейлър Суифт

1599385

Може би не знаете, но певицата прави първия си секс с актьора Джейк Джиленхол, с когото известно време са гаджета.

Кирстен Дърст

1599388

И тя е "жертва" на чара на Джейк Джиленхол. Двамата са гаджета около две години.

Ким Кардашиян

1599386

Когато Ким е на 14 години, решава, че е време да прави секс с момчето, с което излиза от две години. "Бяхме много влюбени. Мислех, че ще се оженим. Заведох мама в банята и ѝ казах, че мисля да правя секс и искам да ме заведе на лекар, за да ме предпази от бременност."

Брук Шийлдс

1599394

В мемоарната си книга Шийлдс разказва за първия си секс с актьора Дийн Кейн и как е изпитвала изключителна вина, защото не можела да понесе факта, че може да обича някого повече, отколкото обича майка си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ