10 грешки, които жените правят в леглото

11.03.2016, 18:00

Най-малко 10

   
 
10 грешки, които жените правят в леглото

Изобщо не знаем защо съществува схващането, че жените са по-добри в секса, а ние сме някакви дървета, които те просто "дялкат". Честно казано има жени, които са пълна гръб в леглото. И това е, защото правят тези грешки:

Не говорят

Как един мъж да разбере дали една жена харесва, или не харесва нещо, ако тя не му каже, ако не говори, ако не издава даже звук? Как? Няма какво да се лъжем, вагината е много по-сложна от един пенис, когато става дума за сексуална стимулация, затова трябва дамите да ни напътстват какво правим добре и какво не.

Не инициират

Мъжете не можем винаги да молим и просим секс. В един момент ни става тъпо да го правим. А някои жени никога не биха си помислили да поемат инициативата.

Преструват се

Момичета, да симулирате оргазъм означава да лъжете партньора си. Когато една жена лъже, че получава оргазъм, за нас това означава, че, каквото и да правим, никога няма да можем да я задоволим.

Неуверени са

Някои жени дори не искат да се съблекат преди да правят секс, притесняват се от тялото си, от светлината, от това да правят някои неща или изобщо отказват да правят секс, защото не се чувстват секси. А това малко или много убива сексуалното желание.

Много се влияят от порното

1663668

Има и жени, които си мислят, че всичко в секса с партньора им може да стане като в порно филм, а после се разочароват, ако не стане точно така. Хубаво е да е инициативна и ентусиазирана, но сексът не е спектакъл и най-вероятно никой няма да я снима, докато прави секс.

Отказват да правят секс по време на цикъла си

1663665

Лош ли е сексът по време на цикъл? Не. Добре, малко е гадно, но не е толкова страшно и не трябва да се избягва на всяка цена.

Оставят мъжа да върши цялата работа

Има жени, които са като дъски. Не че са плоски, просто лягат и чакат мъжа да свърши цялата работа.

Мислят си, че винаги ни се прави секс

Дори да е така, понякога и ние не сме в най-върховната си форма, а жените се сърдят и цупят, ако по някакъв начин мъжете намекнат, че точно в момента не им се прави секс.

Закачат дупето на мъжа без разрешение

Ако един мъж обича пръст в дупето, то той ще каже на жената, с която прави секс за това, иначе това е забранена зона. Забранена!

Концентрират се само върху пениса

Мъжът има и други ерогенни зони, момичета.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ