Понеделник vs. петък

29.01.2016, 11:00

Различни мисли ни обземат

   
 
Понеделник vs. петък

Като нормален човек сигурно в понеделник няма много хубави мисли, които да ви се въртят в главата. За сметка на това в петък някак и най-малкото нещо ви вдъхновява и имате причина да се радвате. Така че е нормално между мислите ви в понеделник и тези в петък да има съществена разлика.

Понеделник Петък
Ако някой е донесъл нещо за почерпка в кухнята, това малко ще намали желанието ми да избухна в сълзи, защото е понеделник. Няколко шота текила ще са чудесен начин да отпразнувам това, колко малко работа свърших тази седмица.
Успокойте се, хора, нещо сте много енергични тази сутрин. Само гледайте как ще изхвърча като торпедо през тази врата точно в 17 ч.
В офиса се носи усещане за много допуснати грешки и съжаление. В офиса се носи усещане за алкохол и пица, които чакат само мен.
Ужас, човекът, на когото не задържах врата на асансьора тази сутрин, сега ме пронизва с поглед. Човече, задръж врата на асансьора, не мога да чакам и секунда повече уикендът да започне.
Това ми се случва, защото не патентовах идеята ми за двудневна работна седмица. Сега ще патентовам идеята си за 24-часов щастлив час. 
Никой не го е грижа в какъв готин бар си ходила през уикенда, Катьо. Катя, какъв беше онзи готин бар, в който си ходила и за който можеш да ми уредиш безплатно пиене. Кажи ми сега или шансовете ни за добри отношения в бъдеще пропадат.
Ще ми се да не бях стоял буден до 3 сутринта. Ще изгледам всички епизоди на "От местопрестъплението" този уикенд.
Дали е социално приемливо, че току-що излях тази кана с кафе в тялото си? Ако е така, дали тези сирени са за мен?

Реших, че е социално приемливо да излея кана с алкохол в тялото си. Веднага.

Защо се усмихваш, Митко? Не знаеш ли къде се намираш? Ти не си човек. С новия ми приятел Митко отиваме в оня бар, за който ни каза Катя.
Не исках да започвам този спор, но... Не исках аз да съм този, който напълно ще се отреже, но...
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ