Спалня от рая  5 Виж всички снимки

19.08.2011, 17:15

   
 

Твоето легло е твоят рай, където се оттегляш след трудния ден на работа и даваш път на сънищата да възвърнат жизнените ти сили. Затова съвсем в реда на нещата ще бъде, ако всички ние решим да се поглезим и да добавим малко лукс към тази част от стаята за отдих и спане.

В този случай ще се обърнем към Ролс Ройсът на леглата – Hi Can (High fidelity Canopy). Представлява един огромен куб с почти толкова големи отвори в петте страни (с изключение на основата) и вътре е настанен най-удобният матрак на света (поне така твърдят от компанията). В същият този куб е вградена аудио система, най-ново поколение, разбира се, компътър с всички джаджи, необходими за всички възможни компютърни игри, и лампи за среднощните птици, които обичат да четат. На пръв поглед нищо не се вижда, дори и няма подсказка за компютъра, който се прибира някъде в основата.

Най-доброто обаче е прожектора, който можете да използвате, за да гледате каквото пожелаете на екрана, който се появява и изчезва в дъното на леглото с помощта на едно кликване на вълшебното копченце.

Това гениално творение е дело на италианската компания Hi Interiors и ако успеете да се доберете до първите места в листата с чакащи, то може да избирате какъвто цвят си пожелаете и още няколко допълнителни екстри. Ние се замислихме дали искаме чак пък толкова, защото с още малко отгоре можем да си купим първо жилището, в което да мислим каква спалня да сложим. Ако пред вас жилищния проблем е разрешен и имате излишни 60 000 долара, можете да натиснете тук и да зачакате реда си. 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ