Прекрасната "Vivanta" на "Taj Luxury Hotel"

04.08.2014, 11:59

Рай, създаден от човека

   
 
Прекрасната "Vivanta" на "Taj Luxury Hotel"

Луксозният морски курорт "Rebak Island", който бе закрит преди няколко години, днес отново отвори врати под името "Vivanta". Комплексът представлява частна собственост, съставена от 390 акра тропически гори, както и чудесен плаж с приказна гледка към Андаманско море. Островът Ребак е един от 99-те острови от архипелага Лангкави, характеризиращ се с тропически климат, изумителни скални образувания, необятни гори и кристално чисти водни басейни.

1352535

Хотел "Taj" разполага с единственото напълно екипирано хотелско пристанище в цяла Малайзия, което не е изненадващо, имайки предвид разположението на курорта. Новите стаи в комплекса имат дървен под и съвременно обзавеждане, а от прозорците се виждат прекрасните градини, засадени от край до край с палмови дървета. Съветът ни е, ако отидете там, никога да не си тръгвате.

1352537

Комплексът предлага чудесни оферти за посетителите, които иска да се запознаят отблизо с местната природа. Можете да се включите в някоя от горските експедиции, да поплавате из крайбрежието в яхта с джакузи или да отидете с кану до близкия град, където ще можете спокойно да се разходите из пазара и да поговорите с местните. Ако това наистина е Раят, значи Адам и Ева са много, много тъпи.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ