От Роман с любов и по море

21.07.2011, 15:54

Големец!

   
 
От Роман с любов и по море

Шест месеца след като Роман Абрамович се сдоби с Eclipse - най-голямата яхта в света, руският милиардер вече мисли как да печели от нея. 163,5-метровият плавателен съд може да бъде нает за 2 милиона долара седмично единствено и само посредством компанията Super Yachts Monaco. Засега това е най-високият наем на яхта в света.

Гигантското плавателно средство побира 30 гости и 75 члена на екипажа. И понеже това е яхтата на Роман, тя просто няма как да не е снабдена и с бойна отбранителна система. Освен това в близо 164-метра дългата лодчица дори и прозорците са бронирани, а за внезапни гости са предвидени три хеликоптерни площадки. За пълен релакс на яхтата има два басейна, спа център и много други луксозни удоволствия.

"Ей, Богу, много е алчен този ми ти руснак!", ще кажете вие, но няма да сте прави. Само за рутинната поддръжка на Eclipse годишно са нужни по около 50 милиона долара. Напълването на резервоара само струва 650 000 долара. Твърди се, че Абрамович е прекарал едва няколко часа на новата си придобивка, така че ако решите да я наемете, тя ще ви се стори направо като нова.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ