Обичате да гледате порно? Тогава тази работа е за вас!

05.05.2016, 15:45

В Дания, в бар и заплата от 3000 евро

   
 
Обичате да гледате порно? Тогава тази работа е за вас!

В един от баровете в Дания се появи неочаквана работна позиция със заплата от 3000 евро. Всичко, което се очаква от вас, е да гледате порно по 20 часа седмично.

Hornsleth Bar ще ви предложи комфортно работно място, лаптоп и богата колекция с порнографско съдържание. Всичко, което трябва да направите - до края на май да подберете най-ефектните и добри звуци от тези филми. В резултат от избраните от вас звуци ще се създаде 60-минутен трак, който ще бъде пускан в тоалетните на заведението.

Собствениците на Hornsleth Bar имат определени изисквания, разбира се. Успешният кандидат трябва да притежава следните достойнства: "опит" и "да е отворен към всичко ново". Полът няма значение, а възрастта - 18+ (според нас, това не е справедливо, защото истинските разбирачи от порно са далеч по-млади).

Най-важното - кандидатът трябва да изпрати хубаво писмо и аргументи защо наистина му подхожда тази работа. "Вече получихме феноменално много писма", хвалят се от бара. Между другото, позицията се нарича PJ - по аналогията от DJ, но не disc jockey, а porn jockey.

1700057

Делнична нощ в Hornsleth Bar

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ