Новите слушалки на Ludacris

02.12.2011, 17:19

   
 
Новите слушалки на Ludacris

Това, което със сигурност не можем да отречем на рапърите е, че умеят много добре да превръщат музиката и образа си в бизнес и да си слагат името върху всякакви продукти. Такъв е случаят и с новата марка за аудио продукти на Крис Бриджис, който всички познаваме като рапъра Ludacris. Тя направи силно впечатление на Consumer Electronics Show CES в Лас Вегас тази година. Новото попълнение в колекцията слушалки - SL-150CS Limited Edition, може да бъде определено като тотален разбивач! Бриджис и неговият екип са създателите на хромирания аксесоар.

Този шедьорър в никакъв случай не е просто поредният чифт слушалки и сега ще ви го докажем. SL-150CS пристига комплект с два отделни кабела, подходящи за 3.5 мм жак. Стандартният кабел е с два накрайника, които ви позволяват да използвате SL-150CS като стереофонични слушалки за възпроизвеждане на аудио и е съвместим с всички 3.5 мм-ви устройства. Допълнителният входящ кабел пък е с три накрайника, чрез които може да превърнете слушалките в микрофон и дистанционно управление. Допълнителна екстра е, че можете да отговаряте на обажданията си без да има нужда да сваляте слушалките, които са съвместими с всякакви мобилни телефони. Хромираните слушалки се сгъват лесно, а също към тях върви и малка чантичка, за да може да ги предпазвате и пренасяте по-лесно.

Можем да завършим с това, че SL-150CS е един страхотен подарък както за вас, така и за ваши близки, любители на качествения звук. Трябва да са ви наистина добри приятели, защото етикетчето с цената на лимитиранта серия от Ludacris показва 390 долара.

А ако гледате видеото по-долу ще разберете от самия Ludacris как можете да спечелите един чифт от тези ценни слушалки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ