Много ли са 5100 паунда за нощувка?  15 Виж всички снимки

12.10.2011, 17:15

   
 

Ако някога сте си мечтали да живеете в Бъкингам и да разполагате с всичко, което харесвате, то сега имате възможността да се доближите максимално до мечтата си. Само на едно място и, разбира се, само в Лондон можете абсолютно легално да се почувствате като кралска особа, като преминете прага на 5-звездния хотел Taj на Бъкингам гейт 51.

В старата сграда в тежък викториански стил ще ви посрещне атмосфера, която най-вероятно не сте усещали до сега, а благодарение на всяка глезотия, на която ще ви подложи експертният персонал, веднага ще доловите синята кръв във вените си.

От този месец обаче се случи и още нещо, което със сигурност ще насочи естетския ви поглед натам. Taj се съюзиха с Jaguar, за да създадат тематичен апартамент, разкриващ историята на автомобилната компания. Вдъхновени от автомобилния гигант, стаите и коридорите с обща площ от 558 кв.м. представляват изискано съчетание от "вечен стил и високотехнологична оригиналност", както твърдят от самия хотел (каквото и да са имали предвид с последното).

Апартаментът носи името на британската автомобилна легенда, а за създаването на прекрасния интериор се е погрижил самият Иън Калъм или креативният директор на Jaguar. Кожата, металът и лъскавите облицовки са съчетани изключително умело и постигат типичен автомобилен декор. Стените в спалнята са покрити с италианска кожа и са декорирани с авто мотиви и произведения на изкуството. Отделно присъстват огромен брой фотографии, проследяващи историята на развитие на Jaguar и изобразяващи класики от 60-те като E-type и C-X75. В дневната дизайнерът е заложил на минимализма, като е избрал камина с невероятен изчистен дизайн, която отново вдъхновена от автомобилите поддържа огъня с чисто гориво.

Невероятната комбинация от изискан дом и Jaguar очаква своите посетители, които само срещу скромната сума от 5100 паунда ще получат не само нощувка в тематичния апартамент, но и достъп до много примамливи услуги. Само някои от тях са личен седан Jaguar XJ с шофьор, разбира се, който ще е на разположение по всяко време, личен иконом с 24-часово работно време и внимание – закуска.

И така готови ли сте да закусите с Jaguar в Бъкингам на народа?

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ