Колко пари печели Хоумър Симпсън?

20.09.2016, 17:15

През годините е сменил доста работи, но дали се е издигнал?

   
 
Колко пари печели Хоумър Симпсън?

Понеже обичаме да ви затрупваме с любопитна информация, за която изобщо не сте се чудили, сега ще ви занимаем с доходите на един от най-известните бащи и глави на семейство в телевизионната история - Хоумър Симпсън. В клипа долу, добрите хора от Vox са изчислили какво е икономическото развитие на героя през близо 600-те епизода на "Семейство Симпсън" и заключват, че през цялото време Хоумър и семейството му са били в ниската част на средната класа (за САЩ).

Един момент от седми сезон на шоуто показва за кратко чека със заплатата на героя за титулярната му работа като инспектор по сигурността в ядрения реактор на Спрингфийлд. От там става ясно, че Хоумър получава по 479 долара на седмица, или 11.99 на час. Създателите на клипа изчисляват, че това прави около 37 хиляди годишно, което е невероятно за българските стандарти, но според американските го изпраща точно в долната част на средната класа.

Но през всички сезони на шоуто Хоумър е сменил доста работи - боксьор, шофьор на камион, кмет, дегостатор, бодигард, хипи, писател, катерач, фермер и... общо 191 длъжности. От Vox взимат предвид всяко от тези работни места и според изчисленията им, за близо 30 години на малкия екран, той така и не е успял да излезе от въпросната средна класа. Вероятно това е още една от причините Хоумър да е толкова любим на хората по света - всеки може да намери някаква прилика с него.

Вижте клипа за по-детайлна разбивка на доходите му:

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ