Коледна сутрин, окъпана в шампанско

09.12.2011, 14:50

   
 
Коледна сутрин, окъпана в шампанско

Разбира се, защо да не започнем Коледа с шампанско?

И не че имаме нещо против "Искра", но мислим, че трябва да отбележите празника както подобава. Ето, затова ви приготвихме нещо специално.

Шампанското Jacquart Brut Nominée NV е носител на много награди, като последната от тях е златен медал от Drinks Business. Блендът, който се оформя около златната среда от пино ноар и шардоне, е перфектният балансиран еликсир за ценителите на изисканите питиета.

Марката Champagne Jacquart е възникнала в Реймс върху много стабилна база - имение от 18-ти век. Историята е изключително интересна и същевременно актуална. През 1962 г. 600 производители се събират в Реймс, за да създадат една от най-известните марки шампанско в света.

Смятаме, че са успели да постигнат целта си. Когато опитате престижното им кюве, качеството на Jacquart Brut Nominée NV никога не може да се подложи на съмнение. Тази репутация се подсилва и от редовните награди, които шампанското има навик да получава. Наистина впечатляващо.

С дълбок златножълт цвят се комбинират само перфектен вкус и богатство на аромати. Цитруси и билки образуват приятния, лекодоловим баланс на свежестта, която обгръща езика и небцето на всеки, който опита от Jacquart Brut Nominée NV. Шампанското е с идеална пропорция на резерви от 1996 г. Дълбочината на вкуса, която възниква вследствие от този фактор, превръща бълбукащата течност в най-доброто питие, с което можете да изплакнете устни рано в коледната сутрин. Ще последва и бавното утоляване на жаждата, а защо и да не продължите с балончетата до вечерта.

Къде можете да го откриете? В момента се предлага като прекрасен коледен подарък изключително в Harrods. Изненадващо, но бутилката, която говори само за фин вкус и нюх на познавач, струва само 60 паунда.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ