Колеги гадняри в реалния живот: Много кофти истории

04.12.2020, 09:00

Дожаля ни!

   
 
Колеги гадняри в реалния живот: Много кофти истории

За съжаление не можем да избираме с кого да работим. И това силно вгорчава живота ни. На всеки от нас се случвало да се сблъска с кофти колеги, но нищо не може да се сравни с историите, които следва да прочетеш.

Имам колега, който започва да ми разказва нещо за живота си, след което прави дълга пауза. Когато започна да му отговарям той веднага ме прекъсва и продължава да говори. И така си води дълги монолози. Също така той обича да прави корекции в документите ми, преди да ги изпрати, за да изглежда текстът по-интелигентен, но прави куп правописни грешки. За щастие се вижда кой нанася корекции в документите.

***

Работих с момиче, което понякога просто лягаше на пода и си играеше с телефона, като в същото време говореше какъв глупак е приятелят ѝ и крещеше нецензурни думи. Понякога се случваше пред клиенти. В крайна сметка я уволниха заради пушене на трева по време на работа.

***

Веднъж мениджърът ми хвърли боклука на бюрото ми, за да ми напомни, че моята работа е да го изхвърля. А всъщност бях научен сътрудник в ипотечна фирма.

***

Имахме колега в Starbucks на име Ерик, който не можеше да направи нищо както трябва. Прецакваше всичко, дори и надписването на чашите на клиентите. Въпреки това не бързах да го съдя, тъй като реших,ч е нещо не му върви в живота. Но в страницата му във Facebook той качваше снимки с куп момичета и изглеждаше, че живее готин живот. Все още не знаем какво не е наред с този тип.

***

Имахме секретар, който отказваше да използва компютъра.

***

Беше преди 15 години, когато въведохме правило в офиса, че служителите не носят парфюми, за да не дразнят никого. И така, имаше жена, която ходеше в отделите и пръскаше с парфюм преди началото на работния ден. Това продължи един месец, докато не инсталирахме камерите и разбрахме кой е.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ