Кой ще бъде най-доходоносният бизнес в света?

09.06.2016, 11:30

Бързи въпроси, бързи отговори

   
 
Кой ще бъде най-доходоносният бизнес в света?

Първото, което ви идва наум, когато говорим за най-доходния бизнес, при това във всички сфери (като започнем от търговия с нефт и газ до бизнес със стоки от първа необходимост), най-вероятно е търговията. Оказва се, че нещата стоят по съвсем различен начин. Най-доходният бизнес с ниска инвестиция и голяма възвръщаемост ще стане строителството, но не на къщи и съоръжения, а на тоалетни.

До това умозаключение стигат учените от Университета на ООН. Според тях този строителен отрасъл ще изпревари с повече от 900% доходите от продажбата на природни ресурси, например. В хода на изследването са направени много изчисления и са съпоставени много данни, от които става ясно, че повече от 1/3 от хората в развитите страни нямат нормален досег до тоалетни на улиците и им се налага да губят много време, за да намерят такива.

За да се реши този проблем, само европейските страни ще заделят в близките 5 години около 40 милиарда евро. Тази информация, разбира се, е известна на строителните компании и борбата за обществените поръчки се очаква да бъде баснословна.

Докато е време, сменяйте професията, отваряйте малка фирма и давайте най-добра цена на търга.

1722808

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ