Кое е най-странното нещо, което си правил за пари?

18.05.2020, 13:00

Ето какво разказват хората!

   
 
Кое е най-странното нещо, което си правил за пари?

Какво ли не сме правили за пари? Всеки ден ставаме по тъмно, отиваме в офис, в който прекарваме по-голяма част от деня си. Но някои хора са готови на много по екстремни действия, за да изкарат някой лев. Ето какво споделят потребители в Twitter.

Веднъж мъж, когото никога не бях срещала, ме помоли да изпратя снимката си на жена му и да й кажа, че съм прекарала невероятна нощ с него. Тя имаше такъв фетиш. Получих 200 долара.

Влязох в кабинета на учителя и откраднах теста на моя приятел, за да помисли, че го е загубил и дa позволи на съученика ми да направи теста отново.

Продавах снимки на краката си. 10 долара на кадър. Изкарах 100 долара за по-малко от час.

Синът ми продаде за 10 долара портокалово семе, останало от обяд на друго дете в детската градина. Казал му, че може да си отгледа собствено портокалово дърво.

Когато бях на осем години, аз и чичо ми се хванахме на бас за 60 долара, че мога да стоя на един крак цял час, пеейки песни и разказвайки детски стихотворения. В крайна сметка спечелих, но той даде всички пари на майка ми и аз така и не ги получих.

Облизах табела знак на температура под нулата за 20 долара. Да, езикът ми залепна. Бях на 35 години.

В шести клас продадох тайните на съучениците си, за да си купя вкусна вечеря.

Когато бях на 10 години, откраднах всички кърпи от банята в кръчмата. И след това ги продавах на хората по 5 цента. Изкарах 15 долара за деня.

Целунах непознат в такси.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ