Какво представлява този Mercedes SLS  6 Виж всички снимки

24.12.2011, 14:57

Не е това, което си мислите

   
 

Погледнете добре този Mercedes SLS и се опитайте да познаете какво всъщност представлява. Истинска кола, миниатюрна реплика на истинската кола или външен хард диск? Така, истината е, че автомобилът наистина е външен 500 GB хард, но ако не ви бяхме казали, едва ли щяхте да се досетите сами, защото видът му по никакъв начин не го издава. Освен ако не знаете къде точно да натиснете, за да отворите Сезам. Изработката обаче е толкова прецизна, че тези външни дискове заслужават място в дома на всеки уважаващ себе си колекционер, особено ако е фен на Mercedes. Шасито, боята, формата и всяка отделна част са перфектно изпипани и всъщност се превръщат в идеален коледен подарък.

Онова, което впечатлява в тези мини Mercedes SLS хард дискове, са детайлите и дизайнът на автомобилите. Кабелът, чрез който можете да свържете диска с компютъра, се крие в багажника и ще се сработи и с Mac, и с PC. Производителите посочват като предимство и факта, че докато устройството е включено, вие можете да отваряте и затваряте вратите на автомобила, без по никакъв начин да повлияете на работата му. С две думи: пълно вдетиняване.

Друго, според нас, много по-голямо преимущество е това, че за разлика от повечето външни хард дискове, при този е избегнат моментът с кабеляците, които неизменно се усукват, пречат или просто изчезват безследно. Този Mercedes има само едно кабелче, което дори е скрито.

Ако наистина решите да купите тази джаджа, имайте предвид, че можете да избирате между черно и червено, защото сребърното вече е продадено. Е, цената не е хич ниска – 250 долара, но пък си заслужава, особено ако подаръкът е предназначен за ценители. Можете да разгледате галерията ни, а след това да поръчате от тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ