Как хората са провалили интервютата си за работа

01.07.2016, 10:00

Споделят искрено

   
 
Как хората са провалили интервютата си за работа

Всеки човек е нервен, когато е на интервю за работа. Това е напълно нормално, така че изобщо не е изненадващо. И все пак, голяма част от нас успяват да се стегнат и въпреки напрежението да се представят сравнително добре. Други обаче не успяват. Вижте какво споделят хора, които така са се оакали на интервю за работа, че чак им е станало забавно.

1. По време на интервюто пръднах много силно. Разговорът стана особено странен след това.

2. Докато бях на интервю ми изтекоха водите.

3. Казах на мениджъра на магазин за шоколад, че мразя шоколад. Е, не получих работата.

4. Разлях си питието върху документите на жената, която провеждаше интервюто. Въпреки това ме взеха на работа.

5. Три пъти за две минути казах "Добре съм, а вие как сте?", защото бях изключително изнервен.

6. Точно когато влизах в конферентната зала, се спънах сам себе си и се забих по лице пред хората от екипа. После ми казаха, че няма да получа работата, тъй като имам твърде много опит.

7. Предишния ден се бях боядисвала, но се оказа, че боята е дефектна и косата ми стана жълто-оранжева. И все пак получих поста.

8. Внесох супер много кал в магазина и след това се спънах в някакъв стол.

9. Бях взел CV, което не е мое и осъзнах този гаф, чак когато вече го подавах на HR-ката.

10. Аз водех интервютата. Дойде един младеж, който се беше надрусал доста сериозно. Тотално се избъзиках с него и му задавах супер шантави въпроси, а после го направих на нищо и го изгоних.

11. Сутринта преди интервюто се чувствах много зле. Повръщах непрекъснато. Все пак реших да отида на интервюто. Там повърнах върху скъпия костюм на шефа. Не получих работата и трябваше да платя сметката от химическото чистене.

12. Преди един час бях на интервю и се справях блестящо... докато не осъзнах, че всъщност ме интервюират за грешната позиция.

13. Срещнах се с двама мениджъри - мъж и жена. Стиснах ръката на мъжа и като се обърнах, за да се ръкувам и с жената, я хванах за едната гърда. Не я докоснах, а направо си я грабнах. Ужас.

14. Отидох на интервю за работа и се оказа, че ще го води момичето, с което скъсах преди месец. Познайте дали получих работата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ