Ето колко би струвал апартаментът на Моника и Чандлър от "Приятели"

03.10.2016, 20:15

Явно са спечелили от лотарията

   
 
Ето колко би струвал апартаментът на Моника и Чандлър от "Приятели"

Несъмнено много хора са израстнали с легендарния сериал "Приятели" и са мечтали да имат същия хубав живот като героите от там. Добри и верни приятели, купища свободно време, гарантирано място на най-добрата маса в кафенето и хубав апартамент в готин нюйоркски квартал. Вероятно на всеки е ясно, че тези неща са изключително трудно постижими в реалния живот, особено за хора от средната класа, каквито би трябвало да са персонажите в сериала. 

Е, сега ще обърнем внимание конкретно на прекрасния апартамент, в който живеят Моника и Чандлър и където предимно се събират приятелите. Сайтът Which? Morgage Advisers е направил списък с култови имоти от киното и телевизията и от него разбираме, че домът на двойката от "Приятели" струва колосалните 4 млн. долара и за всеки нормален човек, който не е спечелил от лотарията, би било невъзможно да си позволи да живее там. 

1784718

За да сложим това в перспектива, просто ще кажем, че средната заплата на жител на Манхатън (която е доста висока) е 78 хил. долара на година, а за да се нанесе в такъв апартамент, той ще трябва да плати 10% депозит като начална вноска, което е 400 хил. долара. Да, разликата е огромна!

Вижте и целия списък на Which? Morgage Advisers, за да разберете колко струват къщите и на още известни герои като Тони Монтана, семейство Симпсън и др.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ