Ето как най-богатият човек в света стана най-беден, заради пандемията

12.05.2020, 09:00

Нищо не се знае в този живот!

   
 
Ето как най-богатият човек в света стана най-беден, заради пандемията

Коронавирусът тотално ни разказа играта като остави милиони хора без доходи и елементарни условия на живот. Показа ни също, че играта много бързо може да се обърне без значение колко си бил богат преди пандемията. И така някои богаташи буквално се превърнаха в просяци.

През януари най-богатият човек в света беше Бернар Арно - ръководителят на конгломерата на Louis Vuitton Moët Hennessy с богатство от 117 милиарда долара. А до месец май той вече беше най-обеднелия жител на планетата. От всички хора по света, именно той света загуби най-много пари заради коронавируса.

Бутиците му по света временно се затвориха и той загуби над 35 милиарда долара, докато изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос и съоснователят на Microsoft Бил Гейтс започнаха да печелят повече. Все пак всички хора се ориентираха към Интернет. Все пак с енадяваме на Арно да му е останал поне някой или друг милион, че да може да преживява човекът...

Пожелаваме си скоро нещата да се оправят и хората отново да си стъпим на краката, пък, който е бил милиардер, пак ще стане.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ