Виното на Леми

30.09.2011, 16:07

   
 
Виното на Леми

Миналата година стана ясно, че Motorhead пускат на пазара в Швеция своя марка вино австралийска шира. Оттогава насам от специалното вино са продадени 120 хил. бутилки. Подобна небивала популярност едва ли е била очаквана, но със сигурност тя е причината виното вече да се продава и във Великобритания.

У нас не се знае дали някога ще дойде, но ако все пак ни изпратят няколко бутилки, никак няма да им се разсърдим на Леми и компания. С оглед на тази възможност има няколко неща, които трябва да знаем за това вино.

Червено е и е с различни вкусове - ванилия, къпини, сини сливи. Една бутилка от ценната течност се продава за 14,40 британски лири. Също така трябва да знаем, че е препоръчително виното да се консумира с агнешки пържолки с чесън. И точно както Леми, то може да оцелее навсякъде и въпреки всичко.

Ние много харесваме Леми, вино също харесваме и то червено. Но най-много ни харесва, че рокаджията е пич, както винаги и съвсем сериозно предупреждава хората, които ще си купят неговото вино, че след консумацията му, цитираме - "всичко може да се случи".  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ