В такава каравана и ние можем да живеем!  10 Виж всички снимки

18.08.2011, 15:12

   
 

Откакто супер богатите и известните започнаха да пренасят дома си (да не кажем целия си микро свят), където и да отидат, не ни изненада много и най-новият хит сред звездите – новите мобилни домове (сиреч каравани), които Вип собствениците им използват за пътешествия, турнета и подслон край снимачната площадка.

Сега конкурентно към лигата на ентусиастите се включи и Аштън Къчър, който си купи ултра луксозното (минало през каравана) возило, наречено "The Heat”. Буквално пареща е и цената му – 2 милиона долара.

От Anderson Mobile Estate разработват домът на колела на два етажа с единствената мисъл да подсигурят на клиентите си най-разточителното и бохемско изживяване, което могат да получат далеч от дома си, докато работят. Размерите на глезотията са внушителни – дължината е около 16 метра, а височината 5 метра и малко отгоре. На общата площ от 102кв.м са разположени напълно оборудвана кухня, дневна, 2 бани, конферентен салон, спираловидни стълбища към втория етаж, който има много интересна екстра – височината му може да се намаля наполовина, когато не се използва. Механизмът му не ни стана много ясен, но в общи линии мраморните плотове и дървени ламперии се сгъват, както и мебелите, за да се получи механичната магия – половин етаж.

Технологиите за забавление и безопасност са страшни. Навсякъде са разположени плазмени телевизори (7 на брой, като има дори и в банята), а когато някой наближава караваната аудио системата автоматично намаля звука, за да даде сигнал на хората вътре. Отделно за сигурността се "грижат" няколко камери, които дават престава на наблюдаващия какво се случва отвън и вътре.

Чист холивудски стил с мрамор, гранит и полирани до съвършенство дъбови плоскости. Едно реално имение на колела, което от тук насетне ще радва само Аштън Къчър и жена му. Е, и доведените му деца, колегите от снимачната площадка, банда приятели, с които се забавлява обикновено, но в общи линии Къчър е облагодетелствания от двумилионната сделка. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 27.01.2014 | 14:45
1 каква яка каравана
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ