Jay-Z знае как да печели и как да харчи

17.08.2011, 12:14

   
 
<p>Джей Зи и Бионсе</p>

Джей Зи и Бионсе

Ех, не се умори този човек! Направо вече не само му завиждаме благородно, но му и съчувстваме. След като миналата седмица за четвърти път оглави класацията на Forbes за най-богатите рапъри, пусна и новия си албум с Кание Уест "Watch The Throne". Той пък от своя страна само до края на миналата седмица счупи всички рекорди с 290 000 сваляния в iTunes. Хей, Jay, ама това е вече прекалено!

Ясно е, че рапърът знае как се изкарват пари, обаче явно знае и как се харчат. Макар P.Diddy да е най-известен с партитата, които организира и парите, които пилее по тях, май Jay-Z ще го атакува и по тази линия. Доказателство за това е купонът, направен от Jay-Z миналата неделя в Маями, разбира се, където подразбрахме от Contactmusic, че празнувал излизането на новия си албум.

Рапърът купил огромна бутилка шампанско – цели 15 литра за баснословната сума от 100 000 долара. Ама какво са 100 000 долара за човек, изкарал 37 милиона такива само през последната година. Нищо работа. А и за какво са му на някой толкова пари ако не ги сподели с приятелите си като Ne-Yo, DJ Clue и другите рапъри, присъствали на партито на Jay-Z. Изненадващо, но факт – на купона не е бил нито колегата на рапъра Кание Уест, въпреки че това е било парти за съвместния им албум, нито пък съпругата на Jay-Z певицата Бионсе Ноулс. Е, все пак някой трябва да работи, докато Jay-Z празнува и пази трона*.

Както вървят нещата дали да не вземем да се осмелим и да прогнозираме, че догодина Jay-Z пак ще е на първо място в класацията на Forbes за пети път.

*игра на думи във връзка с името на новия албум на Jay-Z и Кание Уест – "Watch The Throne” (прев. англ.) "Пази трона"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ