5 ефектни начина да спестим пари

24.06.2020, 17:00

Малко сме си стиснати!

   
 
5 ефектни начина да спестим пари

В момента целият свят претърпява голяма финансова криза и много хора останаха без работа, фирми фалираха и оставиха работници на улицата. Всеки, който е претърпя известни финансови затруднения иска да пести възможно най-много, за може да свърже двата края. Ето няколко добри идеи от потребители в Интернет!

Ако си гладен не ходи в магазина и слушай по-тиха музика. Интензивната музика в час пик в магазините влияе на трафика и спонтанните покупки, както и гладът.

Изтрих мобилното си приложение на моята банка, за да не прехвърлям пари от картата със заплатата към основната, когато парите привършват. Така виждам, че на основната карта има малко пари и се опитвам да не ги изразходвам.

Отивам в бара леко подпийнал.

Опитвам се да не купувам готова храна, защото свежите продукти излизат по-изгодно, тъй кат от тях могат да се направят няколко ястия. Използвам и офертите от онлайн платформите.

Ако не купя нещо, получавам 100% отстъпка

Наблюдавам цените при едни и също видове продукти. Те често варират, а качеството не винаги е много по-различно. Затова често залагам на продуктите с по-ниска цена.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ