10-те най-готини професии за мъже

14.08.2014, 14:26

Ще станете работохолици

   
 
10-те най-готини професии за мъже

Да си го кажем – не ви се работи! Иска ви се да правите нещо забавно, с което да изкарвате пари, а не да се бъхтите на някаква банална всекидневна работа. Е, днес е вашият щастлив ден, защото имаме няколко предложения за вас. Вижте кои са 10-те най-мечтани от мъжете професии, изберете си една (ако сте много талантливи и работливи, може и повече) и се преквалифицирайте.

Дегустатор на вино и бира

С такава работа ще стопляте душата си много по-често от обикновените хора. Всеки винарна или пивоварна има нужда от дегустатори. Все пак това за хората, които се уверяват в качеството на продуктите. Да, всички редовно пием бира, само че има една голяма разлика: на тези пичове им плащат, за да пият, докато ние си плащаме, за да пием. Оферта си е.

Спасител

Сигурно сте гледали "Спасители на плажа" и оттогава сте се размечтали това да е вашата професия. Да сте спасител не е лесна работа, но пък си заслужава, защото някои мацки буквално ще ви се предлагат.

Производител на абсент

Тази мистериозна зелена субстанция (за добро или лошо) със сигурност ще направи вечерта ви необикновена и дори години по-късно ще си спомняте как сте се отрязали въпросната вечер. В САЩ абсентът стана легален едва преди няколко години, така че на тамошния пазар все още има място за нови играчи. Стига, разбира се, да не лочите от стоката.

Тестване на медицинска марихуана

За тези хора работата буквално действа като наркотик. Мечтаната професия на всеки тревоман вече съществува в няколко американски щата и според това, което чуваме, заплащането е съвсем прилично.

Порноактьор

Много ясно! Няма хетеросексуален мъж на планетата, който да не си е мечтал за това. Не само че постоянно забивате различни мацки, и то коя от коя по-готини, но и получавате страхотни пари за това. Със сигурност на определен етап ще ви омръзне, но не и преди да сте правили повече секс от 99% от хората по света (Хю Хефнър е недостижим все пак).

Кулинарен критик

Въпреки че трябва поне до известна степен да разбирате от храна все пак си е доста изгодно да ви плащат, за да ядете. А ако успеете да си направите и шоу по телевизията ще трябва просто да летите насам-натам, да ядете и да се забавлявате, а в края на месеца чекът със заплатата (която няма да е никак малка) ще ви чака в пощенската кутия.

Иконом на някой райски остров

Помните състезанието за "Най-хубавата работа на света", което бе организирано наскоро, нали? Е, щастливецът, който го спечели, се казва Бен Саутхол, който в момента работи на о-в Хамилтън на Големия бариерен риф. Добре де, "работи" е малко силно казано – освен че живее в триетажна вила той по цял ден плува, обикаля, релаксира и пише блог, в който промотира острова. Договорът на Бен е само за 6 месеца, но въпреки това баш промоутърът ще прибере 111 000 долара от цялата работа. Както казва Коцето Калки - "Nice, а?".

Правителствен шпионин

Малко са хората, които не харесват Джеймс Бонд и не са си мечтали да бъдат като него. Работата включва огромна заплата, стрелби, красиви жени, скъпи хотели, лъскави коли и общо взето всичко, което един човек може да иска. Е, все пак ще трябва да внимавате да не ви застрелят... или по-лошо.

Фотограф на "Victoria's Secret”

Или на което и да е модно списание също върши работа. Всеки ден срещате красиви манекенки и известни личности, влизате зад сцената на всяко голямо модно събитие... Но да работите за "Victoria's Secret” си е най-доброто. Ще ви навием само с три думи – Адриана, Алесандра, Дутцен. Точка!

Водещ на "Top Gear”

1361348

Може би най-готината от готините професии. Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей изведоха автомобилните предавания на по-високо ниво. Те ходят в офиса с дънки, защото офиса представлява хангар, от който тримата яхват по една супер, мега, гига готина кола и потеглят на поредното международно предизвикателство, докато през цялото време се бъзикат един с друг За каква по-хубава работа може да мечтае човек?!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ