Още смразяващи кръвта фрази, изречени от хладнокръвни убийци

02.09.2015, 14:08

В мислите на жестоките хора

   
 
Още смразяващи кръвта фрази, изречени от хладнокръвни убийци

Има някаква необяснима сила около най-жестоките хора. Техните брутални действия срещу невинни и беззащитни човешки същества са толкова шокиращи, че човек не може да се насити и чете за тях, ужасява се от нещата, които са извършили, но интересът му винаги е изострен. Може би подсъзнателно се опитваме да си обясним защо, по дяволите, един човек може да причини адска болка и страдание на друг. Е, отговор няма да получим, но това не значи, че чуденето ни ще намалее.

И друг път сме ви запознавали с потресаващите фрази, които тези чудовища в човешко тяло са изричали. Спирали сме се и на последните думи на известни престъпници. Днес отново ще повдигнем ужасната завеса на смразяващите кръвта фрази, които са изречени в различни етапи от живота на хладнокръвни убийци.

Роналд Джийн Симънс, убил 16 души през 1987 г., включително и членове на собственото му семейство: "Нека мъчението и страданието у мен приключи сега."

Брет Сийкат, шериф от Канзас, който убива жена си: "Преподавам престъпления. Знам как се покрива убийство и как може да се сгреши."

Дейвид Бърковиц: "Дяволът искаше пениса ми."

Айлийн Уорнос, към съдебните заседатели, намерили я за виновна: "Нека жените и децата ви бъдат изнасилени. Отзад."

Тед Бънди: "Научаваш се какво ти трябва, за да убиеш и как да се погрижиш за подробностите. Все едно сменяш гума. Първия път си внимателен. На 30-ия вече не можеш да се сетиш къде си оставил гаечния ключ."

Джордж Емил Банкс, застрелял 13 души, включително пет от децата му: "Хората ми умряха, защото ги обичам."

Маршал Епълуайт, религиозният лидер на сектата "Райската порта": "Съвсем честно мразим този свят."

Ариел Кастро: "Тези хора се опитват да ме изкарат чудовище. Не съм чудовище. Живях нормален живот и все още практикувам изкуството да се пипам, докато гледам порно."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ