Опитът на Рон Уизли да порасне  10 Виж всички снимки

02.09.2011, 12:25

   
 

Децата от "Хари Потър" започнаха да правят филмите от мега продукцията преди повече от 10 години. И сега, когато и 8-я им договор за последната продукция от серията приключи и всички те преминаха през пубертета, една тежка задача увисна върху тях като бесило: всички те трябва, а и искат, да започнат да изглеждат като възрастни, макар че дори е трудно да не започнем параграфа с думата "деца". Но ако изглеждаха като възрастни, можеше и да ги харесаме като такива. Всъщност това е и тяхната стратегия.

Самият Хари Потър, т.е. Даниел Радклиф, направи блестящо представяне на червения килим облечен в Prada и страхотен костюм в три части на Simon Spurr. Ема Уотсън се забърка в рекламните кампании на Burberry за няколко сезона и се приземи на корица на американския Vogue в едно от летните им издания.

Сега е наред и Рупърт Гринт (червенокосия приятел на Хари), който остана някъде да играе на криеница. Но изглежда, че ще се появи от нищото с доста силно присъствие в последната рекламна кампания на Band of Outsiders. Гринт се съюзил с друг актьор от филма – Том Фелтън, и под ръководството на дизайнерът Скот Стърнбърг сътворили типичното за марката Polaroid приключение. Разбира се, има къщи с каменни и дървени стени, с карти, книги, стари лампи, полилеи и разни други типични за приказката предмети в интериорното им пространство и нещо, наречено "Магическия замък". Разликата този път е, че момчетата не изглеждат като магьосници въобще. Изглеждат като порастващи мъже.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ