Новият трейлър на Resident Evil Village разкрива специалната сила на Роуз (ВИДЕО)

16.09.2022, 10:00

Но пък феновете останаха разочаовани!

   
 
Новият трейлър на Resident Evil Village разкрива специалната сила на Роуз (ВИДЕО)

Представен по време на онлайн програмата на Capcom на Tokyo Game Show 2022, новият трейлър на Resident Evil Village разкрива три нови функции в предстоящото разширение на играта.

Във видеото можем да видим "гледната точка" на трето лице - историята на Shadows of Rose, фокусирана върху Розмари Уинтърс и The Mercenaries Additional Orders.

Роуз е съвсем бебе, когато баща ѝ, Итън Уинтърс, я спасява, излагайки собствения си живот на карта. Тази история ще включва Роуз 16 години след събитията от оригиналната история, която сега се бори за оцеляването си. Играта се развива в Царството на съзнанието на "Мегамицета".

От Playstation казват, че това царство е свят, в който дебнат много капани и чудовища. Според тях обаче Роуз може да носи само пистолет, малко амуниции и медикаменти за първа помощ... С малко ресурси в ръка, Роуз трябва да използва същите сили, от които отчаяно иска да се отърве. Нейните необичайни способности могат да спрат враговете за известно време, а също така могат да бъдат използвани за унищожаване на препятствия по пътя ѝ. Използвайки ефективно силата на Роуз, можете внимателно да се прицелите в слабостта на врага.

Един от ужасяващите врагове, които Роуз ще срещне, е известен като Face Eater. Той е опасно създание, което може да краде живота на други живи същества.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ