Нова стъпка по отъпкания път  8 Виж всички снимки

17.11.2011, 09:50

   
 

В модата, а и не само, всичко, което ви дойде наум, вече е било направено. Сещате се за онзи миг, в който си мислите, че имате гениално хрумване, че идеята ви е уникална и буквално чувате как крещите "Еврика!". До момента, в който не влезете в проклетата световна широка мрежа, която промени тотално начина ни на живот. И там установявате, че идеята ви не е толкова велика и че малко преди вие да се досетите за това, някой друг гений вече го измислил и дори го е направил.

Нека обаче не ви звучи толкова демотивиращо, защото макар че всичко е предъвкано и изплюто неоколкократно, вие не трябва да спирате да мислите креативно. Дори е необходимо, защото само по този начин можете да се справите със сивото ежедневие и ако успеете да убедите и останалите, че има хляб в креативността ви, то съвсем скоро ще изпъкнете сред тълпата.

Ето ви пример за "изпъкване". Хората от Freemans Sporting Club са абсолютно наясно с нещата в модата и с демотивиращата мисъл за изчерпване на потенциала на хората. Наясно са и с това, че ако прекрачат една граница, ще отворят пространство за оформяне на нова. Но самият акт на счупване на оковите е доказал, че влияе върху хората, които го наблюдават. И така, с тази мисъл те наемат кадърния фотограф Том Ширлиц, който често работи с GQ, и събират няколко безизвестни модели, за да представят есенно-зимната си колекция по нестандартен начин.

Какъв е резултатът? Вижте сами в галерията ни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ