Моделка наръга мъжа си от ревност и сега я грозят 15 години затвор

02.12.2020, 09:00

Ужас!

   
 
Моделка наръга мъжа си от ревност и сега я грозят 15 години затвор

В Санкт Петербург, модел на име Лилия Судакова уби законния си съпруг. Те се скарали и тя го намушкала в сърцето. Мъжът е откаран от линейка, но на следващия ден е починал. Ето основните подробности за случилото се.

Судакова е 25-годишен модел, родом от Московска област. Тя често краси страниците на различни лъскави списания и мечтата ѝ е да стане художник. Тя посещава Санкт Петербург с младия си мъж, 28-годишният Сергей Попов като двамата наемат апартамент за уикенда.

Вечерта на 28 ноември Попов влиза в апартамента в компанията на приятели, сред които е и момиче. Младежът започва да ѝ прави комплименти, което вбесява Судакова, след което започва кавга. Според един от свидетелите момичето отишло в кухнята, за да се успокои, но Попов по-късно дошъл там и започнал да я бие. Тя взема ножа и го забива в сърцето му. Друга версия казва, че моделката е намушкала мъжа си просто от ревност. Той е откаран в линейка, която Судакова вика, но на следващия ден умира.

Лилия признава всичко в полицията. Вече е започнало дело срещу модела за умишлено причиняване на тежки телесни повреди, което неволно довежда до смъртта на жертвата (4 част от член 111 от Наказателния кодекс на Руската федерация). Максималният срок за деянието е 15 години затвор. Разследването ще разследва по-нататъшните обстоятелства на инцидента, но Судакова заявява, че побои от съпруга ѝ са се случвали неведнъж.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ