Луис Суарес като Ханибал Лектър в "Мълчанието на агнетата"

29.06.2014, 11:16

Нападателят на Ливърпул и Уругвай продължава да бъде най-обсъжданата личност на планетата

   
 
Луис Суарес като Ханибал Лектър в "Мълчанието на агнетата"

Голямата звезда на Ливърпул и уругвайския футбол Луис Суарес отново се превърна в най-обсъждания човек на планетата, след като скандалният нападател за трети път в кариерата си буквално захапа футболист на противниковия отбор.

Това се случи по време на успеха на Уругвай с 1:0 над Италия от група D на Световното първенство в Бразилия, което и класира "Ла Селесте" за 1/8-финалите на турнира.

Южноамериканският тим обаче остана без услугите на Суарес до края на турнира, тъй като голмайсторът с канибалски инстинкти получи тежко наказание от Дисциплинарния комитет към ФИФА.

Междувременно глобалната мрежа бе залята от различни пародии, шеги и meme-та, свързани с поредната полуживотинска проява на Луис Суарес.

Една от най-изобретателните ни върна към холивудския шедьовър на Джонатан Дем "Мълчанието на агнетата" с участието на сър Антъни Хопкинс и Джоди Фостър.

Как би изглеждал Суарес в ролята на легендарния Ханибал Лектър?

"Повярвай ми, не искаш Луис Суарес в главата си" е една от репликите, които навярно бихме чули в течение на филма, докато Джоди Фостър се подготвя за срещата си с един от най-скандалните футболисти в историята.

Представяме ви въображаемия трейлър на все още въображаемия филм "Суарес на агнетата".

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ