Комикси с гениален черен хумор разтърсиха света  18 Виж всички снимки

10.04.2021, 10:00

И още как!

   
 
<p>Френският творчески директор и художник на комикси <a href="https://www.instagram.com/remi_lascault/" target="_blank">Реми <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ласко</span></a> разтърсва онлайн света с мрачните си шеги, а доказателство за неговата гениалност са над 60 000 последователи в <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Instagram</span>. Както ще видиш, в неговите комикси дори няма нужда от диалог, за да усетим силното послание.</p>

Френският творчески директор и художник на комикси Реми Ласко разтърсва онлайн света с мрачните си шеги, а доказателство за неговата гениалност са над 60 000 последователи в Instagram. Както ще видиш, в неговите комикси дори няма нужда от диалог, за да усетим силното послание.

Френският творчески директор и художник на комикси Реми Ласко разтърсва онлайн света с мрачните си шеги, а доказателство за неговата гениалност са над 60 000 последователи в Instagram. Както ще видиш, в неговите комикси дори няма нужда от диалог, за да усетим силното послание.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ