Ще снимат отделен филм за Жокера и режисьор ще е Мартин Скорсезе!!!

28.08.2017, 09:00

ХА–ХА–ХА–ХА

   
 
Ще снимат отделен филм за Жокера и режисьор ще е Мартин Скорсезе!!!

Жокера – най-големият враг на Батман още от появата му през пролетта на 1940 година в комикса "Батман" бр. I. Според комиксите лудият бандит е извършил над 2000 убийства, което би му донесло дълъг живот в затвора, но откаченият клоун никога не е бил осъждан, поради психическото му състояние.

1966602

През последните 10 години Жокера става толкова обсъждан злодей, че се нарежда до Дарт Вейдър (който е смятан за най-известния "лош"). За това обаче имат заслуги актьорите, които са го изиграли и най-вече –  невероятното изпълнение на Хийт Леджър, за което посмъртно е награден с Оскар. Според някои журналисти именно подготовката за ролята на Жокера, е побъркала Леджър и той се самоубива.

Преди Хит, Жокерът е изигран от Джак Никълсън, а след трагичната смърт на актьора, в ролята на побъркания психопат влиза Джаред Лето ("Отряд самоубийци" 2016).

1966599

И ето най-накрая DC решават да посветят отделен филм на Жокера и то под режисурата на самия Мартин Скорсезе. Филмът няма да има общо с лентите за Батман, а ще разказва цялостно само за побъркания злодей.

Другото важно, което казват от DC е, че лентата за Жокера ще е първата в новата сюжетна линия. Те ще отделят Жокера от останалите продукции "Лигата на справедливостта", "Пазителите" и прочие. Идеята е да се избяга от мейнстрима и да се постигне един чудовищен психологически трийлър.

Сега имаме и едно опасяваща новина, която обаче няма да нищим, а само изразяваме страховете си:

Гост режисьор на Скорсезе е Тод Филипс – пичът, който седи за филмите "Ергенски запой". Просто малко не ни се връзва...

Ами, чакаме!

1966603

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ