Шокиращата истинска история „Тил: Неразказаната история" - само в кината

29.01.2023, 12:00

Може да не знаете коя е, но никога няма да я забравите

   
 
Шокиращата истинска история „Тил: Неразказаната история" - само в кината

Само в кината Тил: Неразказаната история ще ни направи свидетели на шокиращата истинска история на Мейми Тил Мобли, която неумолимо се бори за справедливост за убийството на 14-годишния ѝ син Емет Тил, който през 1955 г. е линчуван безмилостно, докато е на гости на братовчедите си в Мисисипи. Дързостта на Мейми да покаже публично брутално осакатеното тяло на сина ѝ се превръща в катализатор за Движението за граждански права и дава начало на процеси, които завинаги променят социалния, политически и културен облик на Америка.

В специално видео зад кадър режисьорката на Тил: Неразказаната история Чиноние Чукву, актрисата Даниел Дедуайлър, която прави разтърсващо изпълнение като Мейми, носителката на "Оскар" Упи Голдбърг и президента на Orion Pictures Алана Мая споделят защо историята на Емет и Мейми е толкова важна и защо е необходимо да бъде разказана на големия екран. Видеото засяга и неоспоримите, чисто кинематографични качества на филма – операторско майсторство, сценография, костюми, грим и музика, които правят Тил: Неразказаната история още по-докосващ и въздействащ. 


Режисьор на Тил: Неразказаната история е Чиноние Чукву (Clemency), която е и сценарист, наравно с Майкъл Райли и Кийт Боушамп. Продуценти са Барбара Броколи, Упи Голдбърг, Томас Левийн, Фредерик Зоро, Майкъл Райли и Кийт Боушамп, а в ролите влизат Даниел Дедуайлър, Джейлин Хол, Упи Голдбърг, Франки Фейзон, Хейли Бенет, Диало Томпсън и др. 

Ставаме свидетели на Тил: Неразказаната история само в кината.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ