Филми на ужасите, базирани на реални събития

03.07.2017, 16:00

Побиват ни тръпки!

   
 
Филми на ужасите, базирани на реални събития

Тъкмо си изгледал някой филм на ужасите и вече не знаеш къде се намираш от страх, а на всичкото отгоре накрая разбираш, че е създаден по действителен случай. 

Ако все още не си гледал тези, чувствай се предупреден! Ако пък вече си ги гледал, ти пожелаваме сладки сънища през нощта!

"Анабел”

1938748

Истинската кукла Анабел била дадена на студентка по медицина. Тя разбрала от медиум, че куклата е обладана от духа на мъртво момиче на име Анабел Хигинс. студентката не повярвала, докато куклата не започнала да проявява доста злонамерено поведение.

"Eaten Alive!"

1938750

Филмът е базиран на историята Джо Бол - сериен убиец, който убива около 20 жени през 1930 година. С жертвите той хранел шест алигатори, които отглеждал в езерце близо до дома си. Сред убитите е и собствената му жена.

"Очите на скалите” и "Погрешен завой”

1938747

Случаят върху, който е базиран филма ни връща назад в 15 век. Действието се развива в Англия, където шотландец на име Соуни Бийн, заедно със своето семейство, отвлича и изяжда стотици хора. Бийн е екзекутиран, заради жестоките си деяния, а целият род цял живот преживява последиците от кръвосмешение.

"Заклинанието”

Самото действие във филма показва реално разследване на паранормална активност, проведено от Ед и Лорейн Лорън.

1938749

Семейството, на което принадлежи къщата, няколко пъти е съдило екипа на филма, заради хора, които са прониквали многократно в дома им, поради популярността на филма. Някои от хората дори поставяли сатанистки символи, с които къщата придобивала още по-ужасяващ облик.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ