Участниците в риалити шоуто "Squid game" се оплакаха от нечовешки условия

10.02.2023, 16:00

Играта е била нагласена и с нехуманни условия!

   
 
Участниците в риалити шоуто "Squid game" се оплакаха от нечовешки условия
Източник: today.com

Участниците в "Squid Game: The Challenge" на Netflix нарекоха състезателната поредица на "Rigged Game", тъй като според тях преживяването е било нагласено и нечовешко.

Шоуто е вдъхновено от хитовия сериал на Netflix от 2021 г. "Squid Game", който показва бедни хора, участващи в ужасяващи игри за милиони долари. Риалити версията, чиито снимки са започнали миналата седмица в бивша военна база в Бедфордшър, близо до Лондон, включва 456 състезатели, борещи се за 4,56 милиона долара (както в сериала) - за която се твърди, че е най-голямата награда, раздавана някога в телевизионно шоу.

Въпреки че никой от участниците не е бил брутално убит (както в оригиналния сериал), състезателите твърдят, че са се измъчили ужасно по време на снимките, а сега дори твърдят, че играта изобщо не е била честна.

Част от състезателите казват, че когато шоуто са закупили двупосочни билети от Лондон, за да присъстват на снимките, полетите за връщане са били насрочени за деня, след като са били елиминирани от сериала. Още двама казват, че някои състезатели са се движили по време на прословутата игра "Червена светлина, зелена светлина", но не са били елиминирани. Някои дори са видели елиминиран играч да се връща в играта.

Някои състезатели казват, че са прекарали часове при температури от -3C и е трябвало да останат напълно неподвижни, за да спечелят една игра.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ