Уентуърт Милър отсече: Напускам "Бягство от затвора"! Официално!

10.11.2020, 10:00

"Шести сезон няма да има. Кажете на приятелите си!"

   
 
Уентуърт Милър отсече: Напускам "Бягство от затвора"! Официално!

В пост в профила си в Instagram актьорът Уентуърт Милър заяви категорично, че напуска "Бягство от затвора". Следователно шести сезон няма да има, колкото и да ни убеждаваше Доминик Пърсел.

Но каква е причината?

Като член на хомосексуалната общност Милър не желае повече да играе хетеросексуални мъже, тъй като според него историите им вече са разказани. Разбира се, актьорът се извини на верните фенове на сериала, тъй като за тях тази новина и доста разочароваща. Толкова много се надявахме на нов сезон...

В публикацията си Милър сподели още, че винаги обръща внимание на позитивните коментари и съобщения и много държи ние да знаем, че той вижда всеки един от тях. Но за да предпази младите момчета, които се чувстват несигурни, той забрани коментирането под всички свои публикации.

Под поста ще стрещнеш и коментар от екранния му брат Доминик Пърсел, който изрази своето уважение и подкрепа към актьора.

Като истински фенове, ние уважаме решението на Милър и напълно го разбираме. Не е лесно човек да прави нещо, което толкова различо от неговата същност. Дано занапред да намира роли, които го удовлетворяват.

2257851

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ