Трейлърът на сезон 2 на „The Last of Us“ показва първия поглед към Аби

28.09.2024, 10:00

Сезон 2 е разказан от Катрин О'Хара, която е гост-звезда!

   
 
Трейлърът на сезон 2 на „The Last of Us“ показва първия поглед към Аби

HBO пусна първия тийзър трейлър за "The Last of Us" Сезон 2, който е разказан от Катрин О'Хара, която е гост-звезда.

Ролята ѝ се пази в тайна, въпреки че изглежда, че играе някакъв вид терапевт за Джоел, помагайки му да се изправи срещу събитията от Сезон 1. Ако това е така, тогава тя ще играе изцяло нов герой, който не е във видеото игра.

Официалният логлайн за сезона гласи:

 След пет години мир след събитията от първия сезон, колективното минало на Джоел и Ели ги настига, въвличайки ги в конфликт помежду си и в един свят, още по-опасен и непредсказуем от този, който изоставиха.

Педро Паскал и Бела Рамзи отново участват в ролите на Джоел и Ели. Новите членове на актьорския състав включват Кейтлин Девър, която играе Аби, Изабела Мърсед, която играе Дина, и Джефри Райт, който отново играе ролята си на Айзък Диксън в играта за телевизионното шоу.


"The Last of Us" е написан и продуциран от Крейг Мейзин и Нийл Дракман. И двамата са режисирали епизоди от шоуто и ще го направят отново в Сезон 2.

2386431

Дебютният сезон от 2023 г. на "The Last of Us" беше най-гледаният първи сезон на HBO. Новият сезон ще дебютира някъде през следващата година.

2386433

Времето за пускане на трейлъра съвпада с "Денят на последния от нас", 26 септември, който е денят, в който избухна вирусът на кордицепс в оригиналната видеоигра "Последният от нас" от Naughty Dog.

2386430

HBO пусна и плакатите на Аби, Джоел и Ели.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ