Тигър се присъединява към лова в първия трейлър на „Мечо Пух: Кръв и мед 2“ (ВИДЕО)

08.02.2024, 10:00

Ужас!

   
 
Тигър се присъединява към лова в първия трейлър на „Мечо Пух: Кръв и мед 2“ (ВИДЕО)
Източник: 9GAG

Беше пуснат официалният трейлър за предстоящото продължение на комедията на ужасите "Мечо Пух: Кръв и мед 2". Филмът ще бъдедиректно продължение на изненадващия хит "Мечо Пух: Кръв и мед", който беше пародия на ужасите на класическата детска история.

Ето официалния синопсис:

 Дълбоко в 100-акровата гора разрушителната ярост расте, когато Мечо Пух, Прасчо, Бухал и Тигър намират дома си и животите им са застрашени, след като Кристофър Робин разкрива съществуването им.

Без да искат повече да живеят в сянка, групата решава да пренесе битката в град Ашдаун, домът на Кристофър Робин, оставяйки след себе си кървава следа от смърт и хаос.

Пух и неговите диви приятели ще покажат на всички, че са по-смъртоносни, по-силни и по-умни, отколкото някой може да си представи, и ще отмъстят на Кристофър Робин веднъж завинаги.

"По-голям и по-лош. Продължението ще включва нови дизайни на същества, нов актьорски състав и висок брой смъртни случаи. Въпреки това, този път Пух и приятели ще напуснат гората от 100 акра, за да пренесат битката си в тихата общност на Ашдаун!", казва сценаристът и режисьор Рис Фрейк-Уотърфийлд.

Актьорският състав на "Мечо Пух: Кръв и мед 2" включва Скот Чеймбърс, Еди Макензи, Маркъс Маси, Талула Евънс, Кели Райън Сансън и Саймън Калоу от "Четири сватби и едно погребение". Премиерната дата на филма все още не е обявена.

 

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ