Супергероинята "Jessica Jones" с премиера на 20 ноември 4

18.11.2015, 10:15

В ролята влиза Кристен Ритър

   
 
Супергероинята "Jessica Jones" с премиера на 20 ноември

В края на седмицата – петък, 20-ти ноември, ако трябва да сме по-точни, е премиерата на нов сериал на Marvel и Netflix, за който смятаме, че трябва да знаете. Разбира се, все още няма как да сме сигурни, но по всичко изглежда, че "Jessica Jones" ще допадне на тези, които харесват истории за супергерои, на феновете на якия екшън на малкия екран, на зрителите, които оценяват качествени и пълнокръвни женски образи, и естествено, на всички фенове на Marvel, които останаха приятно изненадани от "Daredevil", защото "Jessica Jones" се развива в същата мрачна вселена.

Но за разлика от приключенията на слепия адвокат Мат Мърдок, този път ще проследим случаите на частния детектив Джесика Джоунс, която е значително по-способна, отколкото изглежда на пръв поглед. Вместо да ви разказваме за какво точно става дума, какви са силите на Джесика и какво се крие в мрачното ѝ, тежко минало, най-добре вижте сами в два доста приятни трейлъра.

В главната роля на свръхсилната, но измъчвана от миналото и вечно посягаща към чашката Джесика ще видим Кристен Ритър. Ако ви е позната, вероятно е от някоя от многобройните комедии, в които е участвала (сред тях и 30-ина епизода на "Don't Trust the B---- in Apartment 23"), или от "Breaking Bad", където ролята ѝ не беше огромна, но определено направи впечатление.

1598632

1598631

1598633

1598635

Първият сезон на "Jessica Jones" ще бъде от 13 епизода, шоурънър е Мелиса Розенбърг, а режисьор на първите два епизода е С. Дж. Кларксън. Освен Ритър, в ролите ще видим още Майк Колтър като Люк Кейдж (който скоро ще си има собствен сериал по Netflix), Дейвид Тенант като злодея Зебедая Килгрейв, познат още като "Лилавия" (макар че в сериала като че ли няма да има специфичната оцветена кожа от комиксите), Рейчъл Тейлър в ролята на Триш Уокър, Кери-Ан Мос и други. Създателите обещават боевете и екшънът като цяло да са на ниво и се очаква "Jessica Jones" да е дори по-мрачен от "Daredevil", което не е никак малко в сравнение с други комиксови сериали като тийнейджърските "Стрелата", "Светкавицата" и захаросания "Supergirl".

Премиерата на всички 13 епизода е на 20 ноември по Netflix, така че още този петък ще разберем дали чакането си е заслужавало и дали Дейвид Тенант наистина ще се превърне в един от най-яките злодеи на Marvel. Не забравяйте, че сред досегашните е Локи на Том Хидълстън...

1598636

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ