Студена красота сковава кината с "Ловецът: Ледената война" 2

23.11.2015, 10:15

Какво да очакваме от филма

   
 
Студена красота сковава кината с "Ловецът: Ледената война"

"Снежанка и ловецът" се оказа разочарование за доста зрители, но има предостатъчно фенове и изкара на създателите си достатъчно пари, за да заслужи продължение – "Ловецът: Ледената война", който се очаква по кината идната пролет. Както се вижда в първия тийзър на филма, Крис Хемсуърт и Чарлийз Терън се завръщат в ролите си от първия филм – Ловеца и Злата кралица, която отново изглежда невероятно.

Към тях се присъединяват Емили Блънт (Ледената кралица) и Джесика Частейн в ролята на Воина, с което "Ловецът: Ледената война" изведнъж се оказва безкрайно привлекателен, поне откъм актьорски състав. Ефектите може и да не са на нивото на първия филм, историята може и да е (а това е доста мрачна прогноза), но поне триото актриси ще радва окото. Разбира се, Хемсуърт също не е за изхвърляне и без съмнение ще достави удоволствие на женската част от публиката.

Независимо дали вече очаквате "Ловецът: Ледената война" с нетърпение или все още не сте убедени, че във филма ще има нещо, което да заслужи 2 часа от времето ви, вижте първия трейлър, който не дава много информация за сюжета, но представя главните герои и дава доста добра идея как ще изглежда филма...

От продуцента на "Господарка на злото" и "Алиса в Страната на чудесата" (може да добавим и "Оз: Великият и могъщият") не звучи като най-убедителната реклама на света, но за сметка на това дава доста добра представа какво да очакваме от филма – приказка с малко повече насилие, отколкото е подходящо за най-малките, но точно като за пораснали фенове, които не държат да гледат само шедьоври.

И ако не е станало ясно точно колко добре изглеждат главните актьори, Universal държат да ви напомнят със следната поредица плакати.

1600785

1600784

1600782

1600781

1600783

1600786

Дълго преди злата кралица Равена (Чарлийз Терън) да бъде, както се смята, надвита от острието на Снежанка, тя става мълчалив свидетел как сестра ѝ Фрея (Емили Блънт) напуска кралството им, след като преживява сърцераздирателно предателство. Със способността си да замрази всеки враг, младата ледена кралица Фрея прекарва десетилетия в отдалечен мразовит дворец, където събира армия от смъртоносни ловци. Сред тях са двамата ѝ най-ценни воини Ерик (Крис Хемсуърт) и Сара (Джесика Частейн), които нарушават единственото ѝ правило – завинаги да затворят сърцата си за любовта.

Когато Фрея научава за смъртта на сестра си, тя събира оставащите си войници, за да донесат вълшебното огледало при единствената останала магьосница, която може да впрегне силите му. Но след като Фрея открива, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини, злите сестри заплашват магическите земи с тъмна сила, двойно по-голяма от всичко виждано до момента. Сега, тяхната армия ще се докаже непобедима... освен ако прокудените ловци, които нарушиха кардиналното правило на ледената кралица, не намерят пътя си обратно един към друг.

Очаквайте "Ловецът: Ледената война" по кината към края на април 2016.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ