Страхотни, но малко известни филми с Том Ханкс 5

10.07.2020, 09:30

Заслужават си гледането!

   
 
Страхотни, но малко известни филми с Том Ханкс

Том Ханкс стана на 64 години. Нямаше да обърнем внимание, ако той не беше един от най-великите актьори на нашето съвремие. Освен, че е голям пич, може д се похвали със страхотна филмография още от съвсем млад.

На всичкото отгоре печели Оскар в две поредни години. Но има филми с негово участие, които не са чак толкова популярни. Ние ще ги споделим с теб:

Плясък


 

Романтична комедия, в която още младият Том Ханкс среща истинска русалка. Харесва ни, когато толкова сериозни актьори, някога са започнали кариерата си от подобни бози.

Тяхната собствена лига


 

Том Ханкс играе бивш играч на бейзбол, който е повикан да бъде треньор на женския отбор. Отначало той е скептичен, но след това става част от нещата. А един от играчите на женския отбор се играе от Мадона.

Филаделфия

Успешен млад адвокат, изигран от Том Ханкс, внезапно е уволнен поради "некомпетентност". Всъщност властите правят това, когато разбират, че той има СПИН. Адвокатът решава да съди компанията за това. За тази роля Ханкс получава първия си Оскар. Година по-късно той печели отново за добре познатата роля на "Форест Гъмп". Така той става вторият актьор в историята, който получава тази награда два пъти подред.

Холограма за краля


Героят на Том Ханкс е възрастен бизнесмен, чийто живот се срива пред очите му: бизнесът пропада, съпругата му иска да го напусне, няма пари. Изведнъж той решава да излети от всичко това до Саудитска Арабия, за да се опита да продаде на шейха технологичен проект с холограми.

A Beautiful Day in the Neighborhood

Том Ханкс играе легендарния американски телевизионен водещ Фред Роджърс, който води детски програми. Според сюжета той е интервюиран от журналист, известен с разкриващите си статии. Той се опитва да разбере дали телевизионният водещ наистина е толкова мил и съвършен, както изглежда отвън.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ