Спин-оф поредицата „The Batman“ „The Penguin“ с първи трейлър

13.04.2023, 10:27

Вълнуващо!

   
 
Спин-оф поредицата „The Batman“ „The Penguin“ с първи трейлър

Warner Bros. Discovery разкри първия поглед към "Пингвинът", спин-оф поредицата, фокусирана върху титулярния гангстер на Колин Фарел от Готъм Сити от блокбастъра от 2022 г. "Батман". Той беше част от представянето на компанията в сряда на услугата за стрийминг Max, комбинация от услугите HBO Max и Discovery+.

"Пингвинът", който в момента се снима, ще продължи осем епизода.

В "Батман", след като Ридлърът на Пол Дано убива Кармайн Фалконе, един от най-добрите мафиотски босове на Готъм Сити, той наводнява главния център на града в координирана терористична атака – оставяйки Кобълпота на Фарел с град в хаос и вакуум във властта в подземния свят на Готъм .

Заедно с участието на Фарел ще видим Кристин Милиоти в ролята на дъщерята на Кармайн София Фалконе; Майкъл Зеген като синът на Кармине Алберто Фалконе и Кланси Браун като Салваторе Марони, който е бил най-добрият гангстер в Готъм.

Според Variety, Лорън ЛьоФранк е изпълнителен продуцент и шоурънър на сериала, със сценариста и режисьора на "Батман" Мат Рийвс, изпълнителен продуцент. Изпълнителният продуцент Крейг Зобел режисира първите три епизода.

Новите шефове на DC Питър Сафран и Джеймс Гън изясниха, че "Батман" на Рийвс е част от техния else-verse, който не е част от тяхната първа фаза "Богове и чудовища" DC вселената . Игралното продължение на Рийвс, "Батман II", тръгва по кината в началото на октомври 2025 г. Сафран и Гън имат свой собствен Батман в разработката, "The Brave and the Bold", който следва Брус Уейн и избухливия син ренегат, който не подозира, че има: Деймиън Уейн, който приема псевдонима на Робин.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ