Смразяващо страшен сериал, който да гледаш в есенните нощи 2

06.09.2019, 11:00

Побиха ни тръпки!

   
 
Смразяващо страшен сериал, който да гледаш в есенните нощи

Гледа ли ти се нещо страшно? Ама наистина страшно, смразяващо и грабващо вниманието ти от самото начало до самия край. В такъв случай отваряй Netflix и моментално пускай сериала "The Haunting of Hill House ".

Ами така де, наближава есен и нас ни е подхванало настроението за ужаси още от сега...

Сериалът показва семейство, което се лута между миналото и настоящето в мистериозна къща. Премествайки се в новата си къща, спомените от предишния им дом ги връхлитат и започват да ги преследват. Тогава става ясно, че това, което ги е накарало да се преместят са ужасяващи и мрачни събития. Първият сезон излезе още през 2018 г. и има общо 10 епизода. Сезон 2 се очаква през 2020 г.

Освен, че сериалът наистина ни подкосява краката от страх, той крие много мистерии. Съветваме те да го гледаш, след което да се върнеш в тук, защото сме ти приготвили още интересни подробности, свързани с продукцията.

Един от създателите на сюжета публикува в Reddit странични истории и видеа, свързани с предисторията на къщата.

Но има и нещо много мистично и донякъде забавно. Оказва се, че в различните епизоди има много призраци, които са скрити или много трудно забележими. По този повод има и видео в imdb, което е добре да гледаш, след като ги приключил със сериала.

Обърни и внимание на музиката, заслужава си!

 

 

Ето го и официалния трейлър!

 

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ