Скарлет Йохансон преговаря за участие в новия филм "Джурасик свят"

26.03.2024, 10:00

Жестоко!

   
 
Скарлет Йохансон преговаря за участие в новия филм "Джурасик свят"
Източник: IMDB

Скарлет Йохансон води преговори за участие в предстоящ филм "Джурасик свят", според The ​​Hollywood Reporter.

THR съобщава, че Скарлет Йохансон може да поеме водещата роля във филма, който ще бъде режисиран от Гарет Едуардс и написан от Дейвид Коеп, автор на оригиналния "Джурасик парк". Подробности относно сюжета на филма на Universal Pictures и останалата част от актьорския състав все още не са разкрити.

Героят на Йохансон в следващия Джурасик свят също не е описан подробно. Актрисата все още напуска десетилетието си служба в кинематографичната вселена на Marvel, но не изглежда, че скоро ще се завърне, за да играе Черната вдовица. През април 2023 г. тя каза, че е "свършила" с ролята на този герой и дори продължи да се удвоява при напускането си през ноември.

THR съобщава, че Скарлет Йохансон може да поеме водещата роля във филма за динозаври, който ще бъде режисиран от Гарет Едуардс и написан от Дейвид Коеп, автор на оригиналния "Джурасик парк". Подробности относно сюжета на филма на Universal Pictures и останалата част от актьорския състав все още не са разкрити.

Новият филм "Джурасик свят" е най-новият в 30-годишния франчайз, който започна с "Джурасик парк" на Стивън Спилбърг, хитът от 1993 г., базиран на романа на Майкъл Крайтън.

Той породи режисирано от Спилбърг продължение, "Изгубеният свят" (1997) и "Джурасик парк III" (2001) на Джо Джонстън. Universal възроди франчайза с приходите от 1,67 милиарда долара "Jurassic World" (2015), който доведе до продълженията "Fallen Kingdom" (2018) и "Dominion" (2022).

Крис Прат и Брайс Далас Хауърд ръководиха най-новата трилогия от филми, която режисьора Колин Тревъроу наблюдаваше.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ