Сгради, напомнящи за филмите на Уес Андерсън  14 Виж всички снимки

03.11.2021, 17:00

Жестоко!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">Филмите на <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Уес</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Андерсън</span> са пълни с детайли те са пълни, уникален дизайн и визуални шеги. В тях зрителят винаги има възможност непрекъснато да отрива скрити елементи, които допълнително подсилват идеята на автора. Открихме </span><a href="https://www.instagram.com/accidentallywesanderson/" target="_blank" style="text-align: justify;">страница</a><span style="text-align: justify;"> в <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Instagram</span>, в която потребители споделят кадри от сгради, които сякаш са от филм на <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Андерсън</span>. Убеди се сам!</span></p>

Филмите на Уес Андерсън са пълни с детайли те са пълни, уникален дизайн и визуални шеги. В тях зрителят винаги има възможност непрекъснато да отрива скрити елементи, които допълнително подсилват идеята на автора. Открихме страница в Instagram, в която потребители споделят кадри от сгради, които сякаш са от филм на Андерсън. Убеди се сам!

Филмите на Уес Андерсън са пълни с детайли те са пълни, уникален дизайн и визуални шеги. В тях зрителят винаги има възможност непрекъснато да отрива скрити елементи, които допълнително подсилват идеята на автора. Открихме страница в Instagram, в която потребители споделят кадри от сгради, които сякаш са от филм на Андерсън. Убеди се сам!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ