Самюел Л. Джаксън разказва за екстремните мерки за сигурност на Marvel

26.06.2023, 12:00

Острелването на дронове звучи добре!

   
 
Самюел Л. Джаксън разказва за екстремните мерки за сигурност на Marvel
Източник: IMDB

Самюел Л. Джаксън разкри екстремните мерки, които Marvel са предприели по отношение на техните снимки, за да избегнат изтичане на информация.

Звездата от "Тайното нашествие" казва, че Marvel редовно са имали проблеми с хора, пускащи дронове над техните декори.

"Те застреляха един. И проследиха друг обратно до мястото, където беше пичът. Намериха го и да, хванаха го.", разказва той.

Има и по-лоши примери от това! Спомням си, когато се приготвихме да правим "Отмъстителите", някой разпечата копие от моя сценарий за "Отмъстителите" , върху което имаше моя подпис и го пусна онлайн за продажба. Снимах в Канада и Marvel дойдоха в Канада. Беше отпечатано в производствения офис… Разбраха кой е, пич напусна, напусна страната. Уредиха фалшива покупка за сценария, пичът не се появи. Беше лудост.", продължава той.

Междувременно Емилия Кларк (която се присъедини към "Тайното нашествие" като пораснала версия на G'iah) разкри, че интензивните мерки за сигурност на Marvel за предотвратяване на изтичане на информация са ѝ повлияли много преди дори да се присъедини към MCU. Тя разказва как екипът не е позволявал сценариите да бъдат принтирани на хартия и това затруднявало научаването им.

Първият епизод на "Тайното нашествие" вече се излъчва в Disney+.




   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ