Разкриха броя на епизодите на The Last of Us: Part II

07.06.2024, 10:00

Ще бъде по-кратък от предишния?

   
 
Разкриха броя на епизодите на The Last of Us: Part II
Източник: IMDB

Сезон 2 на "The Last of Us" потвърди броя на епизодите за предстоящия сезон.

Според Deadlineсезон 2 ще включва седем епизода, което го прави по-кратък от деветте епизода на сезон 1. Шоурънърът Крейг Мейзин обясни, че това решение се свежда до факта, че видеоиграта "The Last of Us: Part II" е много по-богата на съдържание от първата игра, което кара него и съ-създателя Нийл Друкман да помислят как да разширете историята в рамките на многосезонна арка, вместо да я съкратите до претъпкани девет епизода.
"Материалът за историята, който получихме от Част II на играта, е много повече от материала за историята, който беше в първата игра, така че част от това, което трябваше да направим от самото начало, беше да разберем как да разкажем тази история през сезоните. Когато правите това, вие търсите естествени точки на прекъсване и както го изложихме, този сезон националната точка на прекъсване се чувстваше сякаш идва след седем епизода", казва той.
Според крайния срок Мазин и Друкман предвиждат сериалът да продължи поне три сезона, а вероятно и четири. Досега "Последният от нас" беше взет през Сезон 2 от HBO, така че следващите сезони ще зависят от зрителската аудитория, нещо, което дуото е наясно.

Сезон 1 на постапокалиптичната драма проследи Джоел (Педро Паскал) и тийнейджърката Ели (Бела Рамзи), които той беше нает да изведе нелегално от карантинна зона, докато двамата тръгват на брутално, сърцераздирателно пътешествие из САЩ и трябва да зависят един на друг за оцеляване.

Mazin и Druckmann запазват темите на двете съществуващи части на играта PlayStation, които са описани като безусловна любов (част I) и отмъщение (част II).

Премиерата на сезон 2 на "The Last of Us" е за 2025 г.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ